Tantric Advaita


Boek een Eerste Videocall Sessie van 1u

TRIP ALERT: From 20 September till 20 December 2023 Peter is traveling in India and Nepal. Healing and coaching are also possible on this trip and can be booked according to availability. In case Peter's agenda is overbooked, for urgent healing requests please contact Sven Horn.

Gelieve een geschikte datum te selecteren om te starten :


Na de betaling dien je nog op "SCHEDULE NOW" te klikken om de boeking te vervolledigen.Over


Binnen de vedische filosofie is het leven een spel, een spiritueel theater, een "Leela". Leela yoga is dan ook gelukkig geen nieuw soort yoga, want daarvan zijn er al meer dan genoeg. Als het leven een spel is, dan is ook yoga een spel dat we pas serieus kunnen spelen als we onszelf en het spel niet al te serieus nemen. Dat is de betekenis van Leela, niets meer en ook niets minder.

 

Laatste Nieuws


Nieuw boek door Peter Marchand : "Tantric Advaita - Energizing Nonduality"

You are that blissful Self-awareness beyond duality. You really ‘get that’, yet it is hard to keep feeling it. Tantric Advaita may be just what you need. Lees meer...

Engelstalige website

zie www.leela-yoga.org

 

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van alle activiteiten, zie je welke nieuwe video lessen beschikbaar zijn en krijg je ook diverse tips en tricks.