Tantric Advaita


Op basis van de Nepalese sjamanistische traditie

Havan Vuurritueel voor Gevorderden

De ruime tent met rookgat waarin de vuurrituelen plaats vinden

Voorwaarde om aan dit vuurritueel te kunnen deelnemen is minstens 1 deelname aan een "gewoon vuurritueel". Daarin krijg je immers veel informatie over vuurrituelen en gebeurt ook bv. een voorouderritueel in voorbereiding op je eerste vuurritueel. Vanaf het tweede vuurritueel is dit niet meer nodig. Zo komt er tijd vrij voor een langer vuurritueel met meer mantras.

 

Net zoals bij je eerste vuurritueel :

Anders dan bij je eerste vuurritueel :

 

>>> Schrijf je in via deze linkOver


Binnen de vedische filosofie is het leven een spel, een spiritueel theater, een "Leela". Leela yoga is dan ook gelukkig geen nieuw soort yoga, want daarvan zijn er al meer dan genoeg. Als het leven een spel is, dan is ook yoga een spel dat we pas serieus kunnen spelen als we onszelf en het spel niet al te serieus nemen. Dat is de betekenis van Leela, niets meer en ook niets minder.

 

Laatste Nieuws


Nieuw boek door Peter Marchand : "Love Your Ego"

The Self loves our Ego unconditionally, so how about you ? This book will let you enjoy the full beauty of your lotus blossom unfolding. Lees meer...

Engelstalige website

zie www.leela-yoga.org

 

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van alle activiteiten, zie je welke nieuwe video lessen beschikbaar zijn en krijg je ook diverse tips en tricks.