Tantric Advaita


Volgens de Nepalese sjamanistische traditie

Spirituele Healing bij Gent (Scheldewindeke)

 

Wanneer je langdurig een fysieke, mentaal/emotionele of spirituele moeilijkheid ervaart en je er niet vanaf geraakt op de gebruikelijke manieren, dan is een spirituele healing mogelijks iets voor jou.

 

Hoe werkt een Spirituele Healing ?

De spirituele healing technieken die ik leerde in Nepal behoren tot de sjamanistische, Tantrische traditie. Ze zijn vergelijkbaar met sjamanisme uit andere culturen, met de bijkomende invalshoek vanuit de kennis van Yoga en Tantra. Ik leerde deze healing sinds vele jaren van Kedar Upreti, een healer van de zevende generatie werkzaam binnen het Tantric & Ayurvedic Healing Center in Kathmandu - Nepal. Je hoeft dus geen zweverig gedoe te verwachten dat vooral mikt op een placebo effect - het gaat om concrete spirituele geneeswijzen met een duidelijk doel en effect. Je kan in het engels hier meer lezen over Tantric healing. Voor alle duidelijkheid, de Tantrische healings die ik doe werken niet via sexualiteit, al kunnen ze ook sexuele problemen oplossen. Sexuele Tantra is maar een kleine tak van Tantra, maar werd in het Westen sterk geassociëerd met het woord Tantra.

Kedar Upreti
Een basis begrip in sjamanisme is dat wanneer een probleem chronisch wordt, het zich manifesteert op volgende 3 niveaus : het fysieke niveau van het lichaam, het mentale niveau van gedachten en gevoelens en het spirituele niveau van de ziel en de energiëen die ermee verbonden zijn. Bijgevolg is healing mogelijk via deze 3 niveaus.

Indien één niveau wordt verwaarloosd kan dit de ziekte of mentale instabiliteit in stand houden, wat verklaart waarom vele problemen blijven bestaan nadat ze enkel behandeld werden met medicatie en therapie, of zelf yoga en meditatie. Ook in India en Nepal gaan mensen naar de lokale healer wanneer blijkt dat de dokter of therapeut onvoldoende oplossingen kunnen aanrijken.

 

Wat kan je van een healing verwachten ?

Deze spirituele healing werkt met specifieke aloude rituelen uit Nepal, die de ziel en de eraan verbonden energiëen beïnvloeden. Dit omvat het gebruik van mantras, vuurrituelen en zuiveringstechnieken die steunen op Kundalini energie. Deze rituelen zijn vrij traditioneel in de details, terwijl ze universeel zijn in algemene zin. In zoverre mogelijk worden deze technieken niet gemoderniseerd, gezien ze zich al zovele generaties bewezen hebben.

Klaar voor het vuurritueel in de healing tent

Resultaten:

Tantrische healing is geen exacte wetenschap met een gegarandeerd resultaat, maar ik heb wel al verwonderlijk succes behaald bij het behandelen van volgende fysieke en mentaal/emotionele problemen :

Overeenkomstig mijn statistieken brengen meer dan 90% van de healings een duidelijke verbetering en in meer dan de helft van de gevallen is het initiële probleem volledig opgelost. Vele mensen hebben dus maar 1 healing nodig. In sommige gevallen blijken 2 à 3 sessies noodzakelijk. Als dat niet volstaat, dan is het meestal niet zinvol nog meer healing te doen. De overblijvende problemen zijn dan normaal niet spiritueel van oorsprong, of te moeilijk om op dat moment op te lossen.

Sjamanistische healing kan zeker ook werken bij mensen die moeite hebben om in dit soort zaken te geloven, zo lang ze zich maar een klein beetje open stellen. Wat ongeloof is absoluut te begrijpen... Voor wie genezen blijkt, doet het er trouwens weinig toe hoe die genezing gebeurd is. Ik zal ook nooit aanraden een ander soort behandeling stop te zetten.

 

 

Healing Opties

 

Vanaf 2023 zijn er de volgende healing opties om uit te kiezen, deels ook tijdens het diagnose gesprek:

 

BASISHEALING 75 €

 

GEAVANCEERDE HEALING 155 €

 

BIJKOMENDE OPTIES

 

HOE TE KIEZEN ?

Geen probleem als dit allemaal wat verwarrend is. De keuze die je initiëel maakt kan nog aangepast worden tijdens het diagnose gesprek. Ik heb voldoende ervaring om op basis van de symptomen eventueel aanpassingen voor te stellen. Je kiest uiteraard altijd zelf en ik kan nooit iets beloven. In geval de keuze onduidelijk is, boek dan eerst een Basishealing.

 

Healing op afstand

 

Indien je te ver woont voor een bezoek, dan kan een healing ook vanop afstand gebeuren, via volgende stappen :

  1. HEALING DIAGNOSE VIDEOCALL - voor een goede diagnose en om de spirituele verbinding voor de healing te leggen.
  2. EIGENLIJKE HEALING - op een avond kort na de videocall, zonder dat je zelf aanwezig dient te zijn.
  3. FOLLOW-UP VIDEOCALL - ongeveer 1 week na de healing, om te evalueren en verdere vooruitgang nog wat te coachen.

>> BOEK EEN BASIS-HEALING OP AFSTAND (€ 75).

>> BOEK EEN GEAVANCEERDE HEALING OP AFSTAND (€ 155).

In geval de keuze onduidelijk is, boek dan eerst een Basishealing. Tijdens het diagnose gesprek kan de boeking omgevormd worden naar een Geavanceerde Healing.

 

Starting the fire

Healing in de Tipitent van Scheldewindeke

 

Woon je dicht genoeg, dan is een healing in de Tipi tent van Scheldewindeke aan te raden boven een healing op afstand. De healings gebeuren meestal in de vooravond:

  1. DIAGNOSE - wanneer je de healing boekt dan zullen we op basis van je symptomen beslissen wat voor healing nodig is, gedurende een telefoon gesprek, video call of chat.
  2. VOORBEREIDING VAN DE HEALING - voor je aankomt zorg ik dat alle benodigdheden klaar staan.
  3. EIGENLIJKE HEALING - zal 1 uur (Basishealing) of 2 uur (Geavanceerde Healing) duren, of nog iets langer afhankelijk van de bijkomende opties.
  4. FOLLOW-UP - ongeveer een week na de healing evalueren we het resultaat en kan ik ook nog bijkomende coaching geven voor verdere vooruitgang - online of offline zoals je verkiest.

Heb je graag dat er iemand meekomt die dicht bij je staat, dan kan dat zeker. Er is evenwel niet veel nood aan, want tijdens het ritueel wordt van jezelf weinig verwacht. Het resultaat van de healing toont zich doorgaans niet gedurende de healing zelf. De meeste mensen ervaren tijdens het ritueel niet veel meer dan een aangenaam gevoel. De verlangde fundamentele veranderingen manifesteren zich doorgaans in de dagen na de healing.

>> Om een afspraak te maken, contacteer me via mijn Facebook pagina, per email aan unlimited.pm(at)skynet.be of per telefoon of Whatsapp op +32 475 73 32 78.

 

Hoe gebeuren de healings in Covid tijden ?

Met 5 m diameter is er binnenin de tent ruim de plaats om afstand te houden...

In Scheldewindeke gebeuren de healings buiten in de healing tent. De ventilatie is in ieder geval optimaal tussen de grote ingang en het rookgat. Tijdens een groot deel van de healing is ook de minimale afstand gegarandeerd in de manier waarop de inrichting gebeurd is in deze tent met 5 m diameter. Bij de onderdelen van een healing waarbij ik dichter bij je moet zitten, kan een mondmasker gedragen worden. De tent wordt ook verwarmd met infrarode verwarming, vooral zolang het vuur dat gebruikt wordt in de healing nog niet brandt.

Hoe bereik je de locatie Scheldewindeke met auto of trein ?

 

Meer info over Spirituele healing in het engels :

 Over


Binnen de vedische filosofie is het leven een spel, een spiritueel theater, een "Leela". Leela yoga is dan ook gelukkig geen nieuw soort yoga, want daarvan zijn er al meer dan genoeg. Als het leven een spel is, dan is ook yoga een spel dat we pas serieus kunnen spelen als we onszelf en het spel niet al te serieus nemen. Dat is de betekenis van Leela, niets meer en ook niets minder.

 

Laatste Nieuws


Nieuw boek door Peter Marchand : "Tantric Advaita - Energizing Nonduality"

You are that blissful Self-awareness beyond duality. You really ‘get that’, yet it is hard to keep feeling it. Tantric Advaita may be just what you need. Lees meer...

Engelstalige website

zie www.leela-yoga.org

 

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van alle activiteiten, zie je welke nieuwe video lessen beschikbaar zijn en krijg je ook diverse tips en tricks.