Sint-Denijs-Westrem

Locatie "Sint-Denijs-Westrem"

Deze locatie is de woning van Peter Marchand.
This location is the home of Peter Marchand.

Adres : Jeroom Duquesnoylaan 8, 9051 Sint-Denijs-Westrem.


Grotere kaart weergeven - Show bigger map

Bereikbaarheid per bus (ongeveer 10 min vanaf Sint-Pieters-Station) : bus van De Lijn Nr. 76 - 77 "Beervelde - Gent - Deinze Kerkhof" tot Halte "SINT-DENIJS-WESTREM SINT-DIONYSIUSSTRAAT". Vandaar nog een paar honderd meter wandelen in de wijk achter de Carrefour supermarkt.

Can be reached by bus (about 10 mins from Sint-Pieters-Station) : bus of the "Lijn" nr. 76-77 "Beervelde - Gent - Deinze Kerkhof" till the bus stop called "Sint-Denijs-Westrem Sint-Dyonyssiusstraat". From there walk a few hundred meters in the quarter behind the Carrefour supermarket.Over


Binnen de yoga-filosofie is het leven een spel, een spiritueel theater, een "Leela". Leela-yoga is dan ook gelukkig geen nieuw soort yoga, want daarvan zijn er al meer dan genoeg. Als het leven een spel is, dan is ook yoga een spel dat we pas serieus kunnen spelen als we onszelf en het spel niet al te serieus nemen. Dat is de betekenis van Leela, niets meer en ook niets minder.

De lessen hier in Gent zijn vrij informeel, deels theoretisch, deels praktisch. Aan fysieke oefeningen (asanas) wordt weinig aandacht besteed. De nadruk ligt op meditatie en op spiritueel, mentaal en lichamelijk gezonde disciplines in het leven. Verder werken we ook met mantra, zang en muziek.

De lessen worden gegeven door Peter Marchand en soms ontvangen we ook een gastleraar.

Laatste Nieuws


Leela Bhajan Jam Band op Yogalife Festival

Op 11 augustus om 21u gaan we met 100 à 200 mensen samen Bhajans zingen.

Nieuwe engelstalige website

in de maak, zie www.leela.yoga

De lessen in Gent gaan door op :


OBSG
(Ontmoeting Buitenlandse Studenten Gent)
Kortrijksesteenweg 500
9000 Gent

(zeer dicht bij het Sint-Pieters Station)