Tantric Advaita


Steeds van 18:30 tot 21u30

TALKS AROUND THE FIRE in de Tipitent van Scheldewindeke

en ik hoop dat er ook veel kan gelachen worden...

Gezellig samen wat over yoga, meditatie en spiritualiteit kletsen, dat is het uitgangspunt voor deze avond. Geen programma dus, wel Chai en een vuurtje. Er is altijd wel een onderwerp te vinden om over te praten, uitgaande van vragen of gewoon zoals het in het moment opkomt. Niet te serieus dus, stiltes ook en ik laat het aan de energie over om eventueel nog wat te zingen. We beginnen alvast met een klein ritueeltje.

 

Vuur in de Tipitent

Gezien de tipi voorzien is van een rookgat zitten we in een kring rond het vuur, dat groot of klein zal zijn naargelang de temperatuur uiteraard. Er komt ook zeer binnenkort een extra infrarode verwarming - is al aangekocht maar voorafgaand aan de plaatsing dien ik nog inval van regen ophet toestel onmogelijk te maken... De goede ventillatie in de tent verzekert een nagenoeg rookvrije ervaring en weer of geen weer, de bijeenkomst kan altijd doorgaan. Je eet best vooraf, want eten in de tent is niet mogelijk omwille van het gebruik voor healing. Je kan eventueel wel even er van tussen om in de tuin of binnen in huis wat te eten mocht het anders niet passen.

 

 

Bijdrage

15 € pp ter plaatse te betalen.

Met 5 m diameter is er binnenin de tent ruim de plaats voor 9 mensen rond het vuur.

 

Inschrijving

Hoe bereik je de locatie Scheldewindeke ?

 

>>> Schrijf je in via deze linkOver


Binnen de vedische filosofie is het leven een spel, een spiritueel theater, een "Leela". Leela yoga is dan ook gelukkig geen nieuw soort yoga, want daarvan zijn er al meer dan genoeg. Als het leven een spel is, dan is ook yoga een spel dat we pas serieus kunnen spelen als we onszelf en het spel niet al te serieus nemen. Dat is de betekenis van Leela, niets meer en ook niets minder.

 

Laatste Nieuws


Nieuw boek door Peter Marchand : "Love Your Ego"

The Self loves our Ego unconditionally, so how about you ? This book will let you enjoy the full beauty of your lotus blossom unfolding. Lees meer...

Engelstalige website

zie www.leela-yoga.org

 

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van alle activiteiten, zie je welke nieuwe video lessen beschikbaar zijn en krijg je ook diverse tips en tricks.