Tantric Advaita


ten huize van... mezelf

Locatie Scheldewindeke

Loop tussen de panelen door....

Alle healings en groepsactiviteiten ten huize van mezelf vinden plaats op volgende adres : Wijkschoolstraat 9 in Scheldewindeke - Oosterzele.

Het huisje dat je ziet uitsteken achter die panelen op de oprijlaan van nr. 9, dat is waar je verwacht wordt - je kan dus gewoon doorlopen tussen die panelen. Zet je auto liefst niet op de oprit, want dat doet de eigenares van het woonhuis - op straat is plaats genoeg. En mocht ik niet in huis zijn, dan loop je rechts van het huis naar achter tot aan de tipitent die achter de bomen staat...

 

BEREIKBAARHEID :

- met de wagen : vanuit Gent ongeveer 20 min. rijden, ofwel via de Hundelgemse Steenweg, ofwel via de E40 Gent-Brussel via afrit Zottegem-Wetteren.

- met de trein : vanuit Gent Sint-Pieters ongeveer 20 min. rijden naar het station van Scheldewindeke, waar ik je kan afhalen (vraagt me maar 5 min.).

- met de bus : er is van de Lijn Belbus nr. 440 Oosterzele-Zottegem die stopt aan de hoek van de Wijkschoolstraat, maar een belbus moet je dus wel reserveren...Over


Binnen de vedische filosofie is het leven een spel, een spiritueel theater, een "Leela". Leela yoga is dan ook gelukkig geen nieuw soort yoga, want daarvan zijn er al meer dan genoeg. Als het leven een spel is, dan is ook yoga een spel dat we pas serieus kunnen spelen als we onszelf en het spel niet al te serieus nemen. Dat is de betekenis van Leela, niets meer en ook niets minder.

 

Laatste Nieuws


Nieuw boek door Peter Marchand : "Tantric Advaita - Energizing Nonduality"

You are that blissful Self-awareness beyond duality. You really ‘get that’, yet it is hard to keep feeling it. Tantric Advaita may be just what you need. Lees meer...

Engelstalige website

zie www.leela-yoga.org

 

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van alle activiteiten, zie je welke nieuwe video lessen beschikbaar zijn en krijg je ook diverse tips en tricks.