Tantric Advaita


Met dank bij voorbaat

Giften

The game of Leela by Harish JohariWie graag de Leela Yoga activiteiten steunt kan een donatie schenken, die helpt om de gratis lessen mogelijk te maken en ook de zaal van het OBSG te betalen. Het draagt ook bij tot het op Youtube plaatsen van nog meer video lessen, alsook tot het betaalbaar houden van individuele coaching en healing.

Je gift kan hieronder overgemaakt worden via Paypal, hetzij via je Paypal account of gewoon met een kredietkaart indien je geen Paypal account hebt. Of je kan rechtstreeks overschrijven op rekening van Peter Marchand : BE88 7381 3010 8041.

Heel erg bedankt - je steun groot of klein betekent veel

 

 Over


Binnen de vedische filosofie is het leven een spel, een spiritueel theater, een "Leela". Leela yoga is dan ook gelukkig geen nieuw soort yoga, want daarvan zijn er al meer dan genoeg. Als het leven een spel is, dan is ook yoga een spel dat we pas serieus kunnen spelen als we onszelf en het spel niet al te serieus nemen. Dat is de betekenis van Leela, niets meer en ook niets minder.

 

Laatste Nieuws


Nieuw boek door Peter Marchand : "Tantric Advaita - Energizing Nonduality"

You are that blissful Self-awareness beyond duality. You really ‘get that’, yet it is hard to keep feeling it. Tantric Advaita may be just what you need. Lees meer...

Engelstalige website

zie www.leela-yoga.org

 

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van alle activiteiten, zie je welke nieuwe video lessen beschikbaar zijn en krijg je ook diverse tips en tricks.