Tantric Advaita


Volgens de Nepalese sjamanistische traditie

Tantrische Healing bij Gent (Scheldewindeke)

 

Coaching
& Healing

Wanneer je langdurig een fysieke, mentaal/emotionele of spirituele moeilijkheid ervaart en je er niet vanaf geraakt op de gebruikelijke manieren, dan is een Tantrische healing mogelijks iets voor jou.
Voor alle duidelijkheid, de Tantrische healings die ik doe werken niet via sexualiteit, al kunnen ze ook sexuele problemen oplossen. Sexuele Tantra is maar een kleine tak van Tantra, maar werd in het Westen sterk geassociëerd met het woord Tantra.

 

Hoe werkt een Tantrische Healing ?

Kedar Upreti

Tantrische healing kan gezien worden als de sjamanistische traditie van Azië. Ik leerde deze healing sinds vele jaren van Kedar Upreti, een healer van de zevende generatie werkzaam binnen het Tantric & Ayurvedic Healing Center in Kathmandu - Nepal. Je hoeft dus geen zweverig gedoe te verwachten dat vooral mikt op een placebo effect - het gaat om concrete spirituele geneeswijzen met een duidelijk doel en effect. Je kan in het engels hier meer lezen over Tantric healing.

Een basis begrip in Tantra is dat wanneer een probleem chronisch wordt, het zich manifesteert op volgende 3 niveaus : het fysieke niveau van het lichaam, het mentale niveau van gedachten en gevoelens en het spirituele niveau van de ziel en de energiëen die ermee verbonden zijn. Bijgevolg is healing mogelijk via deze 3 niveaus.

Indien één niveau wordt verwaarloosd kan dit de ziekte of mentale instabiliteit in stand houden, wat verklaart waarom vele problemen blijven bestaan nadat ze enkel behandeld werden met medicatie en therapie, of zelf yoga en meditatie. Ook in India en Nepal gaan mensen naar de lokale healer wanneer blijkt dat de dokter of therapeut onvoldoende oplossingen kunnen aanrijken.

 

Wat kan je van een healing verwachten ?

Klaar voor het vuurritueel in de healing tent

Tantrische healing werkt met specifieke aloude rituelen die de ziel en de eraan verbonden energiëen beïnvloeden. Dit omvat het gebruik van mantras, vuurrituelen en zuiveringstechnieken die steunen op Kundalini energie. Deze rituelen zijn vrij traditioneel in de details, terwijl ze universeel zijn in algemene zin. In zoverre mogelijk worden deze technieken niet gemoderniseerd, gezien ze zich al zovele generaties bewezen hebben.

Resultaten:

Tantrische healing is geen exacte wetenschap met een gegarandeerd resultaat, maar ik heb wel al verwonderlijk succes behaald bij het behandelen van volgende fysieke en mentaal/emotionele problemen :

Nogmaals, er is geen garantie te bieden en ik zal ook nooit aanraden om een andere behandeling stop te zetten.

 

Hoe kan ik een healing krijgen ?

Deze Nepalese healings zijn ingebed in de yogi tradities van Shiva & Kali

Terwijl een persoonlijke ontmoeting altijd ideaal is, kan veel healing ook vanop afstand gebeuren.

Indien een meer complexe en tijdrovende healing aan te raden valt, dan zal ik je daarover een voorstel doen tegen een zeer redelijke bijdrage. Vele problemen raken in een eerste healing al opgelost en het is uitzonderlijk dat mensen meer dan 2 tot 3 keer aan bod dienen te komen.

Sjamanistische healing kan zeker ook werken bij mensen die moeite hebben om in dit soort zaken te geloven, zo lang ze zich maar een klein beetje open stellen. Wat ongeloof is absoluut te begrijpen... Voor wie genezen blijkt, doet het er trouwens weinig toe hoe die genezing gebeurd is.

 

Hoe gebeuren de healings in Covid tijden ?

Met 5 m diameter is er binnenin de tent ruim de plaats om afstand te houden...

In Scheldewindeke gebeuren de healings buiten in de healing tent. De ventilatie is in ieder geval optimaal tussen de grote ingang en het rookgat. Tijdens een groot deel van de healing is ook de minimale afstand gegarandeerd in de manier waarop de inrichting gebeurd is in deze tent met 5 m diameter. Bij de onderdelen van een healing waarbij ik dichter bij je moet zitten, kan een mondmasker gedragen worden. De tent wordt ook verwarmd met infrarode verwarming, vooral zolang het vuur dat gebruikt wordt in de healing nog niet brandt.

Hoe bereik je de locatie Scheldewindeke met auto of trein ?

 

> Contacteer me via Facebook voor een consult in Scheldewindeke of bel 0475 73 32 78.

> Boek een consult via een online videogesprek

Hier is een video waarin ik in het Engels beschrijf wat spirituele healing eigenlijk betekent :

Bijkomende info over healing (in het engels) :Over


Binnen de vedische filosofie is het leven een spel, een spiritueel theater, een "Leela". Leela yoga is dan ook gelukkig geen nieuw soort yoga, want daarvan zijn er al meer dan genoeg. Als het leven een spel is, dan is ook yoga een spel dat we pas serieus kunnen spelen als we onszelf en het spel niet al te serieus nemen. Dat is de betekenis van Leela, niets meer en ook niets minder.

 

Laatste Nieuws


Nieuw boek door Peter Marchand : "Tantric Advaita - Energizing Nonduality"

You are that blissful Self-awareness beyond duality. You really ‘get that’, yet it is hard to keep feeling it. Tantric Advaita may be just what you need. Lees meer...

Engelstalige website

zie www.leela-yoga.org

 

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van alle activiteiten, zie je welke nieuwe video lessen beschikbaar zijn en krijg je ook diverse tips en tricks.