Tantric Advaita


Nieuwsbrief emailformulier

Inschrijving Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de nieuwbrief, zodat je een uitnodiging ontvangt voor alle yoga-lessen en vooral verwittigd wordt bij plotse wijzigingen in het programma :

Inschrijving op uitnodigingen

Mr. Mevr.
Voornaam:
Achternaam:
Email Adres:
Eventuele opmerkingen:


Via deze inschrijving ontvang je alle nieuwsbrieven van Leela Yoga.
Het is technisch niet mogelijk je alleen in te schrijven op nieuwsbrieven
over een specifiek lesonderwerp.

We gebruiken een Google-Group om de Leela Yoga Gent Nieuwsbrief te verzenden. Google Groups zal je een email verzenden waarop je de uitnodiging toe te treden tot deze groep moet aanvaarden. De Google Groups zijn zeer streng in dat soort dingen, om spam tegen te gaan.

Je informatie zal uiteraard niet voor andere doeleinden gebruikt worden,
noch worden doorgegeven aan derden.Over


Binnen de vedische filosofie is het leven een spel, een spiritueel theater, een "Leela". Leela yoga is dan ook gelukkig geen nieuw soort yoga, want daarvan zijn er al meer dan genoeg. Als het leven een spel is, dan is ook yoga een spel dat we pas serieus kunnen spelen als we onszelf en het spel niet al te serieus nemen. Dat is de betekenis van Leela, niets meer en ook niets minder.

 

Laatste Nieuws


Nieuw boek door Peter Marchand : "Tantric Advaita - Energizing Nonduality"

You are that blissful Self-awareness beyond duality. You really ‘get that’, yet it is hard to keep feeling it. Tantric Advaita may be just what you need. Lees meer...

Engelstalige website

zie www.leela-yoga.org

 

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van alle activiteiten, zie je welke nieuwe video lessen beschikbaar zijn en krijg je ook diverse tips en tricks.