Tantric Advaita


Achtergrondinfo over Sri Shyamji Bhatnagar

Sri Shyamji Bhatnagar

Sri Shyamji Bhatnagar is een meester van naada (geluid) en was een jeugdvriend en leerling van Harish Johari. Hij staat bekend voor het indringende effect van zijn stem en voor zijn onderzoek naar de effecten van geluid op de chakras. Hij ontwikkelde daartoe het InnerTuning systeem en produceerde vele tapes en CD's met meditatieve gezangen.

Shyamji leidt het Sri Center, New Hope - U.S.A. Hij geeft er les over een breed aantal onderwerpen en ook persoonlijke innertuning-therapie. Jaarlijks geeft hij ook een paar lessen en therapie-sessies in Nederland en België - de moeite waard.

Voor meer informatie zie www.innertuning.com.Over


Binnen de vedische filosofie is het leven een spel, een spiritueel theater, een "Leela". Leela yoga is dan ook gelukkig geen nieuw soort yoga, want daarvan zijn er al meer dan genoeg. Als het leven een spel is, dan is ook yoga een spel dat we pas serieus kunnen spelen als we onszelf en het spel niet al te serieus nemen. Dat is de betekenis van Leela, niets meer en ook niets minder.

 

Laatste Nieuws


Nieuw boek door Peter Marchand : "Tantric Advaita - Energizing Nonduality"

You are that blissful Self-awareness beyond duality. You really ‘get that’, yet it is hard to keep feeling it. Tantric Advaita may be just what you need. Lees meer...

Engelstalige website

zie www.leela-yoga.org

 

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van alle activiteiten, zie je welke nieuwe video lessen beschikbaar zijn en krijg je ook diverse tips en tricks.