traditionele yoga & tantra, vertaald naar de wereld van vandaag


Nieuwsbrief emailformulier

Inschrijving Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de nieuwbrief, zodat je een uitnodiging ontvangt voor alle yoga-lessen en vooral verwittigd wordt bij plotse wijzigingen in het programma :

Inschrijving op uitnodigingen

Mr. Mevr.
Voornaam:
Achternaam:
Email Adres:
Eventuele opmerkingen:


Via deze inschrijving ontvang je alle nieuwsbrieven van Leela Yoga.
Het is technisch niet mogelijk je alleen in te schrijven op nieuwsbrieven
over een specifiek lesonderwerp.

We gebruiken een Google-Group om de Leela Yoga Gent Nieuwsbrief te verzenden. Google Groups zal je een email verzenden waarop je de uitnodiging toe te treden tot deze groep moet aanvaarden. De Google Groups zijn zeer streng in dat soort dingen, om spam tegen te gaan.

Je informatie zal uiteraard niet voor andere doeleinden gebruikt worden,
noch worden doorgegeven aan derden.Over


Binnen de vedische filosofie is het leven een spel, een spiritueel theater, een "Leela". Leela yoga is dan ook gelukkig geen nieuw soort yoga, want daarvan zijn er al meer dan genoeg. Als het leven een spel is, dan is ook yoga een spel dat we pas serieus kunnen spelen als we onszelf en het spel niet al te serieus nemen. Dat is de betekenis van Leela, niets meer en ook niets minder.

De lessen hier in Gent zijn vrij informeel, deels theoretisch, deels praktisch. Aan fysieke oefeningen (asanas) wordt weinig aandacht besteed. De nadruk ligt op meditatie en op spiritueel, mentaal en lichamelijk gezonde disciplines in het leven. Verder werken we ook met mantra, zang en muziek.

De lessen worden gegeven door Peter Marchand en soms ontvangen we ook een gastleraar.

Laatste Nieuws


Nieuw boek door Peter Marchand : "Love Your Ego"

If we can look at length in the mirror without feeling unhappy, we can walk the highest yogic paths. “Love your Ego” reflects our divine inner child in the mirror of ancient yogic scripture. If you find it hard to live in the now, have no desires, always be kind and happy, Peter clearly explains how totally natural that is. The Self loves our Ego unconditionally, so how about you ? This book will let you enjoy the full beauty of your lotus blossom unfolding. Lees meer...

Engelstalige website

zie www.leela-yoga.org

De lessen in Gent gaan door op :


OBSG
(Ontmoeting Buitenlandse Studenten Gent)
Kortrijksesteenweg 500
9000 Gent

(zeer dicht bij het Sint-Pieters Station)


Schrijf je in op onze lessen-nieuwsbrief, dan krijg je van elke volgende les een mailtje ter bevestiging, word je verwittigd indien een les niet kan doorgaan of er een andere wijziging in de planning is.